Препоръчай ни

Препоръчайте ни на вашите прители и колеги
Начало » качество и разумна цена » ЗИМНИ АКСЕСОАРИ ЗА МОНТАЖ С КОИТО РАБОТИМ » ЗИМНИ АКСЕСОАРИ ЗА МОНТАЖ НА КЛИМАТИЦИ Кондензна тава + Нагревател-3м + там » ЗИМНИ АКСЕСОАРИ ЗА МОНТАЖ НА КЛИМАТИЦИ Кондензна тава + Нагревател-3м + тампони + стойка [ЗИМЕН]

ЗИМНИ АКСЕСОАРИ ЗА МОНТАЖ НА КЛИМАТИЦИ 

Кондензна тава с нагревател

Смислени решения в реално време...


 

Когато климатичната система е в режим отопление,откритият топлообменник се покрива със скреж и неговата функция е намалена.За нормализиране на процеса за пренос на топлина в термопомпата има автоматично размразяване.

За да се избегне  замръзване на кондензната течност, климатика  се оборудва с електрически нагревател,положен в биметална тръба .

 

Тръба биметална

 

Съставена от два безшевни метални слоя.Вътрешният меден слой е металургично свързан с външния алуминиев,което води до пълно единство на два метала.С биметалната тръба се постигат отлични резултати за удължената трайност на положеният нагревател.

МАТЕРИАЛ

  • Мед с висока чистота (мед, съдържащи най-малко 99,9%)
  • Алуминий или алуминиева сплав (съдържащ алуминий минимум 99,7%)

 

Той се полага в кондензна тава.Мощност на нагревателя 100W с термостат,за контрол на външната температура/включва при +5 гр.С/

Термостата контролира работата на нагревателя и осигурява минимална консумация на електроенергия.

 

 

Обезшумителелни тампони с монтаж

 

 

 

 

Обезшумителни тампони 

 

Произведени от вулканизирана гума и с прекъсната шпилка.Те са едно много добро решение за максимално намаляване на вибрациите на външното тяло на климатичните системи.Един комплект включва 4 броя тампони с 8 гайки и 4 или 8 шайби.

 

 

 


Полиамидна стойка - PAПолиамидни стойки за монтаж-РА

 

 


   В унисон с търсенето на пазара и нуждите на нашите клиенти, ние сме избрали продукти,с TUV-сертификат за безопасност-безпорен синоним на надеждност и високо качество.

    Всеки от нас е виждал знака на TUV за изпитана безопасност,но какво означава това за нашите клиенти? Че продуктът съответства на нормираните изисквания, като предлаганите от нас стойки са преминали успешно изпитанията за безопасност,проведени от TUV Rheinland.

    За да направим монтажа на климатични системи по-лесен и да повишим сигурността му Ви предлагаме следните полиамидни стойки: 

 

 

товароносимост/kg/:90-110кг

Те се характеризират с висока устойчивост на:

- механични натоварвания;

- стареене на материала;

- атмосферни влияния;

- UV- лъчи;

- соли;

 

Работен температурен интервал: от -30° С до 60° С

 

Цена с ДДС и включен монтаж: 189.00лв

"Аксесоарите за монтаж" са за избор на клиента , при монтаж на клим.

с-ма,закупена от НСКлима.189.00лв.

Артикулът е добавен в нашия магазин на вторник 15 януари, 2013.
Коментари