Препоръчай ни

Препоръчайте ни на вашите прители и колеги
Начало » качество и разумна цена » КЛИМАТИЦИ ХИПЕРИНВЕРТОРИ, климатици, климатик » >КЛИМАТИК TOSHIBA 2014 RAS-13G2KVP-E/RAS-13G2KVP-E Daiseikai 8 Цена:2499 лв. » >КЛИМАТИК TOSHIBA 2014 RAS-13G2KVP-E/RAS-13G2KVP-E Daiseikai 8 Цена:2499 лв. с ДДС И БЕЗПЛАТЕН МОНТАЖ [ХИПЕР]

KЛИМАТИЦИ TOSHIBA

КЛИМАТИК TOSHIBA 2014 RAS13G2KVP-E/RAS13G2KVP-E Daiseikai 8 

КЛИМАТИК?ВЪПРОС НА РАЗУМЕН ИЗБОР НЕ НА СЕЗОН

 Toshiba Daiseikai 8-dsk8-g2kvp.jpg

 

КЛИМАТИЦИ TOSHIBA

Като световен лидер в областта на електрониката, Toshiba е решена да създаде най-високите стандарти за качество и иновации в климатичната иднустрия.
Toshiba се стреми към иновации и непрекъснато работи, за да гарантира, че климатиците с тази марка спомогнат за опазване на околната среда.
Toshiba също получи международна награда за проектиране на енергийно ефективни продукти и раздели, които оперират на VRF R410A хладилен агент.
Всички  системи са проектирани с акцент върху енергийната ефективност, надеждност и естетика.

 

Първото инверторно задвижвано тяло

Първия двойно роторен компресор

Първата продуктова гама с озонобезопасни хладилни агенти (R410A) 

Първия революционен DC HIBRID INVERTER

Toshiba daiseikai air purifying 

 

Toshiba - изобретатели на инверторния климатик.

Inverter технологията позволява на климатика да спестява енергия, за да се достигне желаната температура по-бързо и по-точно поддържане на комфорт , намалява нивото на шума .

 

Inverter технология , която се използва в съвременните климатици , е изобретена от Toshiba в началото на 1980 г. и за първи път на пазара през 1981 година. Сега 25% от стенните климатици в света - са инверторен тип . И в Япония , родината на климатика на инверторните високиНочной режим кондициоенров Toshiba SKHP технологии - повече от 95 %!

Смесените инверторни климатици Toshiba - смесен инвертор. Той съчетава технологията на пулса амплитудна модулация ( PAM ) и импулса модулация (PWM ) .

 

За бързо охлаждане на пространство , когато се използва  PAM технология , която позволява на компресора да работи при максимална ефективност. При достигане на предварително зададената стойност.Контролния модул  PWM в стаята температурата е достигната при консумация на минимум електрическа енергия. По този начин,  климатиците Toshiba съчетават удобство и икономичност.

 

Нов ергономичен контрол

Infrarotfernbedienung Super Daiseikai

Оборудван с дистанционно с LCD дисплей, който показва цялата информация за работата на сплит системата .

Често използваните бутони са достъпни, дори без отваряне на капака :

 

ON / OFF

TEMP - Настройка на стайната температура

PRESET - можете предварително да зададета оптимални условия , осигуряващи комфорт .

Self - почистване климатик Toshiba

Самопочистващата система предотвратява натрупването на влага върху топлообменника , предотвратява образуването на мухъл вътре в климатика. Ако изключим системата , вътрешният вентилатор работи в продължение на 20 минути и топлообменника напълно изсъхва  и след това се изключва автоматично.

 

 

 

Пречистване на въздуха система Toshiba IAQ

 

Toshiba се стреми към непрекъснато подобряване на качеството на въздуха с климатици. Новият ефективен IAQ филтър с ефективна защита от неблагоприятни въздействия върху околната:

 

 

Антибактериални и анти-вирусна защита : убива до 99,9 % от бактериите

Дезодорира въздуха : прочистване на въздуха от миризми , дим, амоняк и други вредни вещества.

Защита срещу мухъл : предотвратява поява на мухъл и плесен .

 

Натрупаният опит в  пречистване на въздуха от Toshiba помогна да създаде филтър, който пречиства въздуха много ефективно , без да намалява въздушния поток . Филтърът е лесно възстановим - просто  изплакнете с вода и се поставете в пряк контакт със  слънчева светлина в продължение на 3-4 часа за фотокаталитична регенерация. Срок на 2 години.

 

Екологично чист хладилен агент R- 410A

 

Хладилен агент R- 410A , безопасен за озоновия слой. Климатиците Toshiba са проектирани с помощта на най-новите технологии , както и в съответствие на стандартите за опазване на околната среда. Всички сплит системи Toshiba ,  използват  хладилен агент R- 410A .

 

R- 410A - той е безопасен за озоновия слой , незапалим , нетоксичен и с висока енергийна ефективност на хладилния агент . Той е  с  коефициент нула за изтъняването на озоновия слой  и отговаря на най-строгите изисквания за опазване на околната среда , определени от Монреалския протокол, който вече е в сила в някои държави.

 

Протоколът от Монреал предвижда въвеждането на задължителна от 2004 г. насам в световен мащаб график за постепенното премахване на стари хладилни агенти (като R22 ) , те ще бъдат напълно забранени от 2020 година.

 

 

Описание:

Висок стенен монтаж 

Модел: RAS13G2KVP-E/RAS13G2KVP-E Daiseikai 8 

Вид:Хипер Инвертор

За помещение: до 27 квадрата (70  кубика)

Доставка: Безплатна за град София и до 30 километра извън нея

Гаранционен срок: 36 месеца


Цена с ДДС:2499.00 лв.и безплатен монтаж

Качество на разумна цена!

 

 

 

Техническа спецификация:

TOSHIBA  RAS13G2KVP-E/RAS13G2KVP-E Daiseikai 8 

 Отдавана мощност (охлаждане) 3,50(0,63-4,10)kW
 Отдавана мощност (отопление) 4,00(0.65-6,3)kW
 Консумирана мощност (охлаждане) 0,82(0,17-1,10)kW
 Консумирана мощност (отопление) 0,80(0,14-1,80)kW
 Захранване  220-240V/50Hz
 EER/SEER  (хладилен коефициент, охлаждане) 4.27/8,90
 COP/SCOP (коеф. на трансформация,отопление) 5.0/5,10
 Енергиен клас (охлаждане/отопление) A+++/A+++
 Нива на шум -вътрешно, външно тяло 21/48dB
 Размери (вътрешно тяло) 293x831x270 mm
 Размери (външно тяло) 630x800x300 mm
 Тегло (вътрешно тяло) 14kg
 Тегло (външно тяло) 42kg
 Хладилен агент R410A
 Произведено Тайланд

 Toshiba - един от лидерите в производството на офисна и битова електроника, високото качество на която е обезпечена от научно техническите разработки на най-големия в Япония изследователски център Toshiba. Основната продукция на компанията е в областите на копирните апарати, компютрите, CD-RUM и DVD-RUM, телевизори, факс апарати, фотокопири, електронни компоненти както и кондиционери. Корпорацията Toshiba е основана през 1875 година и станала първата компания в Япония производител на телеграфно оборудване. Първоначално се е казвала Tanaka Engineering Works. Основател на компанията г-н Танака Хисашиге бил известен в цяла Япония. Скоро компанията станала една от крупните компании за производство на мощно електротехническо оборудване. Още през 30-те години на 20-ти век първи в Япония започват масово производство на хладилници, перални машини и прахосмукачки. След процес на сливане и преобразувания в 1978 година компанията получава своето съвременно име - Toshiba. През 1985 година създава първия в света портативен компютър. За 129 години от своята история компанията е станала транснационална корпорация и е влязла в числото на крупните световни производители на електроника и електротехника. По данни на списанието ''Fortune'' заема 44-то място в списъка на най-крупните компании в света. Toshiba - означава много добро качество, дълга експлоатация, най-нови технологии.
2,499.00лв.

Артикулът е добавен в нашия магазин на понеделник 04 август, 2014.
Коментари