Препоръчай ни

Препоръчайте ни на вашите прители и колеги
Начало » качество и разумна цена » КЛИМАТИЦИ ЗИМНИ ПАКЕТИ, климатици, климатик » КЛИМАТИК MITSUBISHI HEAVY SRK/SRC 35 ZМP-S STANDARD SERIES БЕЗПЛАТЕН МОНТАЖ+ЗИМЕ » КЛИМАТИК MITSUBISHI HEAVY SRK/SRC 35 ZМP-S STANDARD SERIES БЕЗПЛАТЕН МОНТАЖ+ЗИМЕН ПАКЕТ [ЗИМЕН]

KЛИМАТИЦИ MITSUBISHI HEAVY

КЛИМАТИК MITSUBISHI HEAVY SRK/SRC 35 ZMP-SStandard Series

 

КЛИМАТИК?ВЪПРОС НА РАЗУМЕН ИЗБОР НЕ НА СЕЗОН

 

Mitsubishi Heavy Industries - глобален индустриален гигант. има множество патенти и уникални изобретения, които се използват в области като космическите изследвания, корабостроене, производство на оборудване за космически станции, изграждане на заводи, енергийни системи, изделия от метал, HVAC оборудване и т.н. Mitsubishi Heavy Industries световни новатори,генерирани повече от 4.5 трилиона долара годишни приходи, което, например, е почти два пъти по-висок от Брутния Вътрешен Продукт на Великобритания. В допълнение, през 2013 г. създадоха  над 265 000 нови работни места. 

КОНСУМИРАТЕ – 1 kW

ПОЛУЧАВАТЕ – 3.62 kW

НЯМА ПО-ЕВТИНО ОТОПЛЕНИЕ!

ДОРИ И ПРИ   - 20 ГРАДУСА

 


Смислени решения в реално време...

Цена с ДДС 1599.00 лв.,
Безплатен монтаж и ЗИМЕН ПАКЕТ

Висок стенен монтаж

Модел:MITSUBISHI HEAVY SRK/SRC 35 ZМP-SStandard Series

Вид:Инвертор

За помещение: до 27 квадрата (70 кубика)

Доставка: Безплатна за град София и до 30 километра извън нея

Гаранционен срок: 36 месеца

 

 

 

 

  
Зимен пакет за предотвратяване  замръзване на конденза ,включва:

ПРОМОЦИЯ НА СЕДМИЦАТА


 

 


 

Нагревател за външно тяло на климатика 

 

.
Нагревател за външно тяло-2м

 

Когато системата е в режим отопление,откритият топлообменник се покрива със скреж и неговата функция е намалена.За нормализиране на процеса за пренос на топлина в термопомпата има автоматично размразяване.

За да се избегне конденз и замръзване на кондензната течност,външното тяло на климатика  се оборудва с електрически нагревател,положен в биметална тръба Мощност на нагревателя 100W с термостат,за контрол на външната температура

/включва при +5 гр.С/

Нагревателя е с гаранция 12 месеца.

Термостата контролира работата на нагревателя и осигурява минимална консумация на електроенергия.

 


 

 


.
Нагревател за кондензна тава-3м

Кондензна тава с нагревател

 

За да се избегне  замръзване на кондензната течност, климатика  се оборудва с електрически нагревател,положен в биметална тръба .Той се полага в кондензна тава.Мощност на нагревателя 100W с термостат,за контрол на външната температура /включва при +5 гр.С/.

Нагревателя е с 12 месеца гаранция.

Термостата контролира работата на нагревателя и осигурява минимална консумация на електроенергия.

 

 

 


.


Полиамидна стойка - PA

Полиамидни стойки за монтаж-РА

 


   В унисон с търсенето на пазара и нуждите на нашите клиенти, ние сме избрали продукти,с TUV-сертификат за безопасност-безпорен синоним на надеждност и високо качество.

    Всеки от нас е виждал знака на TUV за изпитана безопасност,но какво означава това за нашите клиенти? Че продуктът съответства на нормираните изисквания, като предлаганите от нас стойки са преминали успешно изпитанията за безопасност,

проведени от TUV Rheinland

    За да направим монтажа на климатични системи по-лесен и да повишим сигурността му Ви предлагаме  полиамидни стойки: 

 

 

товароносимост/kg/:90-110кг

 

Те се характеризират с висока устойчивост на:

- механични натоварвания;

- стареене на материала;

- атмосферни влияния;

- UV- лъчи;

- соли;

 

Работен температурен интервал: от -30° С до 60° С


 

 Обезшумителелни тампони с монтаж

Обезшумителни тампони 

 

Произведени от вулканизирана гума и с прекъсната шпилка.Те са едно много добро решение за максимално намаляване на вибрациите на външното тяло на климатичните системи.Един комплект включва 4 броя тампони с 8 гайки и 4 или 8 шайби.

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

   
                                                              

MHI е основана 1884 година. Индустриалния пионер на Япония.

Компанията е съвременен лидер в корабостроенето, самолетостроенето и ракетостроенето, в строителството, в производството на метални конструкции, техника за военно-промишления комплекс, атомна и нефтена промишленост, производство на машини и оборудване с битово предназначение в това число и кондиционери.Mitsubishi - означава отлично качество, дълга експлоатация, най-нови технологии.

Nuclear Power GenerationOil & Gas Production PlantsCivil AircraftCivil AeroengineLaunch VehicleReaction Control SystemPassenger ShipsTransportation SystemCar Air-Conditioning & Refrigeration SystemsTesting EquipmentMedical EquipmentTunnel Excavation MachineryHome & Business Customers Air-ConditionerAir/Water to Water Heat PumpDefense AircraftRenewable energy Power PlantMarine High Speed EnginesVibration and Isolation System (Mitsubishi Heavy Industries Bridge & Steel Structures Engineering Co., Ltd.)

Описание:MITSUBISHI HEAVY SRK/SRC 35 ZМP-S

Основни функции:
  - Удобни функции - самопочистване, режим автоматично приближение, автоматичен режим, Hi Power.
 - Удобни функции на въздушният поток - автоматичен контрол на клапите, памет на въздухоразпределителните клапи, завъртане на клапите във вертикално направление.
 - Практични и икономични функции - икономичен режим, режим изсушаване, таймер.
 - Функции за поддръжка и предпазване - микрокомпютърно обезскрежаване, самодиагностика, лесно отваряем преден панел.
 - Други - Back-up switch, автоматичен рестарт след възстановяване на захранването, фосфорециращ бутон на дистанционното управление, възможност за работа в режим охлаждане при ниски външни температури.

Висока ефективност

С грижа за околната среда

Няколко радикални промени в дизайна  и инженеринговото развитие допринасят за пълното усъвършенстване в енергийната ефективност и грижата за околната среда. 

Употреба на безоловни спойки в съгласие с RoHS директива.

/Oграничение на употребата на опасни вещества/

За да се избегне замърсяването на околната среда с опасни вещества, продуктите от новата серия използват безоловни спойки. Употребата им се считаше за трудно приложима, поради изискваната по-висока температура на спояване, което от своя страна водеше до намаляване на надеждността на спойките, но безолният метод на спояване, позволява висока надеждност и качество на електронните платки. 

Употреба на R410A

Всички модели от новата серия използват новия хладилен агент R410A, който се характеризира с нулев коефициент на въздействие върху озоновия слой.

Високо ниво на енергоспестяване

Високо технологичното изпълнение и отличното енергоспестяване се постигат чрез увеличаване на капацитета на топлообменника и използването на високоефективен правтоков (DC) мотор и др. 

Най-високи нива на коефициенти на преобразуване (СОР) в индустрията

Всички модели от ZJX и ZE сериите отговарят на стандарт клас А - най-високо ниво на спестяване.

Бърз и високоефективен контрол

DC РАМ инвертор 

Инверторната система има редица предимства пред системата с постоянна скорост. Например, вариращата скорост на компресора осигурява бързо затопляне след включване и по-бързо постигане на зададената температура. Тогава климатизаторът може да забави оборотите на компресора, за да спести енергия, без това да нарушава комфорта ви.  Компресорът е задвижван от DC мотор, което осигурява по-добри параметри на работа на климатичната система.  

/За сериите SRK-ZIX, SRK-ZE, SRK-ZG, SCM-ZG/. 

Нов инверторен контрол (Vector Control)

Новият инверторен контрол реализира висока ефективност, чрез своята напреднала технология /Vector Control/.

- Плавна работа на компресора от ниски към високи обороти.

- Плавна синусоида на напрежението.

-  Подобрена енергийна ефективност в диапазона на ниските скорости на въртене на ротора на компресора /за серията SRK-ZIX/.

Широк обхват на струята с висококачествен безшумен въздушен поток

Изключително безшумен

В допълнение на Jet-системата за въздушен поток, която осигурява равномерно разпределение на въздуха /доставя непрекъснат полъх/ във всяка част от помещението, климатизаторът има и оптимизирана конфигурация на стабилизатора, която осигурява плавен въздушен поток.  Това прави възможно шумът да се сведе до минимум, тъй като се намалява взаимодействието между въздушните потоци и вентилатора.   

 

Нова перка на вентилатора

Съчетаването на нова перка на вентилатора с мотора на вентилатора оптимизира и запазва същия капацитет, както и на предишните модели, но с по-малка консумация на ел. енергия. Синергийният ефект и листовидната форма на външната решетка подобрява енергийната ефикасност с 5% и намалява нивото на шум /SRC 5-/60 ZIX-S/.

Eнергоспестяваща външна решетка с листовидна форма

Радиалната форма на решетката е разработена с цел да се получи естествен въздушен поток, образуван от перката на вентилатора. Въздушният поток е много плавен с минимално съпротивление на въздуха, а това намалява натоварването на мотора и води до подобряване на енергийната ефективност. 

Силиконово покритие с РСВ /на платката/

Платката на външното тяло е покрита със силикон. Това е дълготрайно покритие, което защитава от влагата /всички SRC/.

 

Високо ефективен "scroll" компресор с ниски вибрации и ниво на шум

Благодарение на прилагането на "scroll" компресора, доказал своята енергийна ефективност, се отбелязват по-ниски вибрации и по-ниско ниво на шума. Високата ефективност и мощност са постигнати с използването на neodymium магнит, използван в мотора. Магнитът произвежда голямо количество neodymium енергия, намалявайки загубите по време на компресия на хладилния агент /SRC 5-/60 ZIX-S/.

ZAM технология

В основата на външните тела е вложена ZAM висококачествена стоманена сплав, която е по-устойчива на корозия и надраскване, в сравнение с конвенционалните материали.

Вътрешно тяло

Чрез оптимизиране на комбинацията от ламели и медни тръби се постига максимален въздушен поток, като се запазва ширината на вътрешното тяло. Нивото на ефективност на топлообменника е драстично подобрено с 30% в сравнение с предходните модели. Новите ламели спомагат за  максимален въздушен поток и намаляване на консумацията на електрическа енергия.

 

Външно тяло

Благодарение на променената конфигурация на пластините на топлообменника от плоска/права форма към М-форма, ефективността е повишена с 10%. Чрез много измерната структура е постигнат оптимален баланс между топлопренасянето и въздушния поток. 


Висок стенен монтаж

Модел:MITSUBISHI HEAVY SRK/SRC 35 ZМP-S

Вид:Инвертор

За помещение: до 27 квадрата (70 кубика)

Доставка: Безплатна за град София и до 30 километра извън нея

 

 

 

 

Цена с ДДС:1599.00 лв.  

36 месеца гаранция

 

 

КОНСУМИРАТЕ – 1 kW

ПОЛУЧАВАТЕ – 3.62kW

НЯМА ПО-ЕВТИНО ОТОПЛЕНИЕ!

ДОРИ И ПРИ   - 20 ГРАДУСА

 

 

 

 Техническа спецификация:

 MITSUBISHI HEAVY SRK/SRC 35 ZМP-S 

 Отдавана мощност (охлаждане) 0.9(3.2)3.5 kW 
 Отдавана мощност (отопление) 0.9(4.3)3,6 kW
 Консумирана мощност (охлаждане) 0.995 kW 
 Консумирана мощност (отопление) 0.995 kW 
 Захранване  220-240V/50Hz
 EER  (хладилен коефициент, охлаждане) 3.22 
 COP (коеф. на трансформация,отопление) 3.62 
 Енергиен клас (охлаждане/отопление) A/A 
 Нива на шум -вътрешно, външно тяло 23/47 dB 
 Размери (вътрешно тяло) 262x769x210 mm 
 Размери (външно тяло) 540x645(+57)x275 mm 
 Тегло (вътрешно тяло) 7.2 kg 
 Тегло (външно тяло) 27 kg 
 Хладилен агент R410A 
 Произведено Тайланд 
 


1,599.00лв.

Артикулът е добавен в нашия магазин на вторник 19 ноември, 2013.
Коментари