Препоръчай ни

Препоръчайте ни на вашите прители и колеги
Начало » качество и разумна цена » КЛИМАТИЦИ ХИПЕРИНВЕРТОРИ, климатици, климатик » КЛИМАТИК  MITSUBISHI HEAVY  SRF/SRC 50 ZMX-S HYPER INVERTE » КЛИМАТИК MITSUBISHI HEAVY SRF/SRC 50 ZMX-S HYPER INVERTER Цена:3099 лв. с ДДС [ХИПЕР ИНВЕРТ]

KЛИМАТИЦИ MITSUBISHI HEAVY 2014

КЛИМАТИК MITSUBISHI HEAVY SRF/SRC 50 ZMX-SDiamond Series


КЛИМАТИК?ВЪПРОС НА РАЗУМЕН ИЗБОР НЕ НА СЕЗОН

 

Mitsubishi Heavy Industries - глобален индустриален гигант. има множество патенти и уникални изобретения, които се използват в области като космическите изследвания, корабостроене, производство на оборудване за космически станции, изграждане на заводи, енергийни системи, изделия от метал, HVAC оборудване и т.н. Mitsubishi Heavy Industries световни новатори,генерирани повече от 4.5 трилиона долара годишни приходи, което, например, е почти два пъти по-висок от Брутния Вътрешен Продукт на Великобритания. В допълнение, през 2013 г. създадоха  над 265 000 нови работни места.


КОНСУМИРАТЕ – 1 kW

ПОЛУЧАВАТЕ – 3.90 kW

НЯМА ПО-ЕВТИНО ОТОПЛЕНИЕ!

ДОРИ И ПРИ   - 20 ГРАДУСА


Описание:

Филтри - естествен ензимен филтър, фотокаталитичен миещ се филтър, 24 часов йонизатор.
Удобни функции - автоматичен режим, Hi Power.
Удобни функции на въздушният поток - автоматичен контрол на клапите, ръчно    позициониране на клапите, режим swing.
Практични и икономични функции - икономичен режим, режим изсушаване, таймер.
Функции за поддръжка и предпазване - микрокомпютърно обезскрежаване, самодиагностика.
Други - Back-up switch, автоматичен рестарт след възстановяване на захранването, фосфоресциращ бутон на дистанционното управление.

 

 

Подов  монтаж

Модел:MITSUBISHI HEAVY SRF/SRC 50 ZMX-S

Вид:Хипер инвертор

За помещение: до 45 квадрата (117 кубика)

Доставка: Безплатна за град София и до 30 километра извън нея

Гаранционен срок: 36 месеца

 

Цена с ДДС:3099.00 лв.

 

 

 

MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES, LTD. Our Technologies, Your Tomorrow

MHI е основана 1884 година. Индустриалния пионер на Япония.

Компанията е съвременен лидер в корабостроенето, самолетостроенето и ракетостроенето, в строителството, в производството на метални конструкции, техника за военно-промишления комплекс, атомна и нефтена промишленост, производство на машини и оборудване с битово предназначение в това число и кондиционери.Mitsubishi - означава отлично качество, дълга експлоатация, най-нови технологии.

Nuclear Power GenerationOil & Gas Production PlantsCivil AircraftCivil AeroengineLaunch VehicleReaction Control SystemPassenger ShipsTransportation SystemCar Air-Conditioning & Refrigeration SystemsTesting EquipmentMedical EquipmentTunnel Excavation MachineryHome & Business Customers Air-ConditionerAir/Water to Water Heat PumpDefense AircraftRenewable energy Power PlantMarine High Speed EnginesVibration and Isolation System (Mitsubishi Heavy Industries Bridge & Steel Structures Engineering Co., Ltd.)Висока ефективност

С грижа за околната среда

Няколко радикални промени в дизайна  и инженеринговото развитие допринасят за пълното усъвършенстване в енергийната ефективност и грижата за околната среда. 

Употреба на безоловни спойки в съгласие с RoHS директива.

/Oграничение на употребата на опасни вещества/

За да се избегне замърсяването на околната среда с опасни вещества, продуктите от новата серия използват безоловни спойки. Употребата им се считаше за трудно приложима, поради изискваната по-висока температура на спояване, което от своя страна водеше до намаляване на надеждността на спойките, но безолният метод на спояване, позволява висока надеждност и качество на електронните платки. 

Употреба на R410A

Всички модели от новата серия използват новия хладилен агент R410A, който се характеризира с нулев коефициент на въздействие върху озоновия слой.

Високо ниво на енергоспестяване

Високо технологичното изпълнение и отличното енергоспестяване се постигат чрез увеличаване на капацитета на топлообменника и използването на високоефективен правтоков (DC) мотор и др. 

Най-високи нива на коефициенти на преобразуване (СОР) в индустрията

Всички модели от ZJX и ZE сериите отговарят на стандарт клас А - най-високо ниво на спестяване.

Бърз и високоефективен контрол

DC РАМ инвертор 

Инверторната система има редица предимства пред системата с постоянна скорост. Например, вариращата скорост на компресора осигурява бързо затопляне след включване и по-бързо постигане на зададената температура. Тогава климатизаторът може да забави оборотите на компресора, за да спести енергия, без това да нарушава комфорта ви.  Компресорът е задвижван от DC мотор, което осигурява по-добри параметри на работа на климатичната система.  

/За сериите SRK-ZIX, SRK-ZE, SRK-ZG, SCM-ZG/. 

Нов инверторен контрол (Vector Control)

Новият инверторен контрол реализира висока ефективност, чрез своята напреднала технология /Vector Control/.

- Плавна работа на компресора от ниски към високи обороти.

- Плавна синусоида на напрежението.

-  Подобрена енергийна ефективност в диапазона на ниските скорости на въртене на ротора на компресора /за серията SRK-ZIX/.

Широк обхват на струята с висококачествен безшумен въздушен поток

Изключително безшумен

В допълнение на Jet-системата за въздушен поток, която осигурява равномерно разпределение на въздуха /доставя непрекъснат полъх/ във всяка част от помещението, климатизаторът има и оптимизирана конфигурация на стабилизатора, която осигурява плавен въздушен поток.  Това прави възможно шумът да се сведе до минимум, тъй като се намалява взаимодействието между въздушните потоци и вентилатора.   

 

Нова перка на вентилатора

Съчетаването на нова перка на вентилатора с мотора на вентилатора оптимизира и запазва същия капацитет, както и на предишните модели, но с по-малка консумация на ел. енергия. Синергийният ефект и листовидната форма на външната решетка подобрява енергийната ефикасност с 5% и намалява нивото на шум /SRC 5-/60 ZIX-S/.

Eнергоспестяваща външна решетка с листовидна форма

Радиалната форма на решетката е разработена с цел да се получи естествен въздушен поток, образуван от перката на вентилатора. Въздушният поток е много плавен с минимално съпротивление на въздуха, а това намалява натоварването на мотора и води до подобряване на енергийната ефективност. 

Силиконово покритие с РСВ /на платката/

Платката на външното тяло е покрита със силикон. Това е дълготрайно покритие, което защитава от влагата /всички SRC/.

 

Високо ефективен "scroll" компресор с ниски вибрации и ниво на шум

Благодарение на прилагането на "scroll" компресора, доказал своята енергийна ефективност, се отбелязват по-ниски вибрации и по-ниско ниво на шума. Високата ефективност и мощност са постигнати с използването на neodymium магнит, използван в мотора. Магнитът произвежда голямо количество neodymium енергия, намалявайки загубите по време на компресия на хладилния агент /SRC 5-/60 ZIX-S/.

ZAM технология

В основата на външните тела е вложена ZAM висококачествена стоманена сплав, която е по-устойчива на корозия и надраскване, в сравнение с конвенционалните материали.

Вътрешно тяло

Чрез оптимизиране на комбинацията от ламели и медни тръби се постига максимален въздушен поток, като се запазва ширината на вътрешното тяло. Нивото на ефективност на топлообменика е драстично подобрено с 30% в сравнение с предходните модели. Новите ламели спомагат за  максимален въздушен поток и намаляване на консумацията на електрическа енергия.

 

Външно тяло

Благодарение на променената конфигурация на пластините на топлообменника от плоска/права форма към М-форма, ефективността е повишена с 10%. Чрез много измерната структура е постигнат оптимален баланс между топлопренасянето и въздушния поток. 

 

Подов монтаж

Модел:MITSUBISHI HEAVY SRF/SRC 50 ZMX-S

Вид:Хипер инвертор

За помещение: до 45 квадрата (117 кубика)

Доставка: Безплатна за град София и до 30 километра извън нея

Гаранционен срок: 36 месеца

 

Цена с ДДС:3099.00 лв.

 

КОНСУМИРАТЕ – 1 kW

ПОЛУЧАВАТЕ – 3.90 kW

НЯМА ПО-ЕВТИНО ОТОПЛЕНИЕ!

ДОРИ И ПРИ   - 20 ГРАДУСА


Техническа спецификация:

 MITSUBISHI HEAVY SRF/SRC 50 ZMX-S

 Отдавана мощност (охлаждане) 1.1(5.0)5.2 kW 
 Отдавана мощност (отопление) 0.6(6.0)6.9kW 
 Консумирана мощност (охлаждане) 0.2(1.39)1.80 kW 
 Консумирана мощност (отопление) 0.2(1.54)2.25 kW 
 Захранване  220-240V/50Hz 
 EER  (хладилен коефициент, охлаждане) 3.60 
 COP (коеф. на трансформация,отопление) 3.90 
 Енергиен клас (охлаждане/отопление) A/A 
 Нива на шум -вътрешно, външно тяло 30/48 dB 
 Размери (вътрешно тяло) 309x890x220 mm 
 Размери (външно тяло) 640x800x290 mm 
 Тегло (вътрешно тяло) 19 kg 
 Тегло (външно тяло) 45 kg 
 Хладилен агент R410A 
 Произведено Тайланд 

 

MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES - MHI 

Девиз на компанията е - достигане на хармония между човека, природата и технологиите 

Днес групата от компании Mitsubishi се състои от 43 независими компании. Основните компании от групата Mitsubishi - MHI, Mitsubishi Corporation, Bank of Tokio - Mitsubishi - представляват крупни международни корпорации, имащи централни офиси в Токио и регионални представителства извън Япония, а така също съвместни предприятия със задгранични компании. MHI е основана 1884 година. Индустриалния пионер на Япония. Основателя на Mitsubishi потомък на малко известно самурайско семейство Ятаро Ивасаки е роден през 1835 година. Съвсем млад той напуснал дома си и няколко години работил в търговска компания, принадлежаща на феодалния клан Тоса. Ивасаки се оказал способен мениджър и през 1870 година основал своя собствена компания, взел на лизинг три кораба от предишния си работодател. Първоначално Ятаро нарекъл своята компания Tsukumo. На флага на неговите кораби била изобразена световно известната днес емблема - три диаманта. За основа на емблемата на новата компания той взел гербовете на двата клана Ивасаки и Тоса. 
Трите основни принципи на Ивасаки са: 
.Корпоративна отговорност пред обществото 
.Целенасоченост и честност 
.Международна взаимопомощ 
През 1873 Ятаро Ивасаки основава Mitsubishi Comercial Company, а през 1874 година компанията вече имала 30 кораба. Правителството на Япония заинтересовано от укрепването на икономиката на държавата, развитието на промишлеността и търговията, оказало финансова поддръжка на предприемача, което позволило на Ятаро Ивасаки да разшири компанията. След няколко години тя станала най-крупната компания в Япония. През 1884 година Ятаро Ивасаки взел под аренда от държавата един връх в Нагазаки. Тайната на успеха била в правилното разпределяне на капитала в корабостроене, полезни изкопаеми и други различни проекти, като банково дело и недвижими имоти. През 1893 година всички тези направления били обединени в холдингова компания Mitsubishi Ltd. След първата световна война компанията създава няколко филиала за производство на химически препарати, стомана, нефтена рафинерия, застраховане, а така също производство на самолети. В 30-40-те години на 20–ти век холдинг Mitsubishi бил един от главните производители във военно-промишления комплекс на Япония. В Mitsubishi били създадени много кораби за военно-морския флот, а така също и знаменития самолет Zero. След поражението във Втората световна война, холдинг Mitsubishi се разпаднал на отделни компании. През 1952 година започналото оживление на икономиката създало предпоставки за съединяване на отделните компании. Новосъздадената структура била по-малко централизирана, като всички корпорации се се намирали в някаква финансова зависимост една от друга.Компанията е съвременен лидер в корабостроенето, самолетостроенето и ракетостроенето, в строителството, в производството на метални конструкции, техника за военно-промишления комплекс, атомна и нефтена промишленост, производство на машини и оборудване с битово предназначение в това число и кондиционери. Mitsubishi - означава отлично качество, дълга експлоатация, най-нови технологии.

 

 3,099.00лв.

Артикулът е добавен в нашия магазин на събота 09 февруари, 2013.
Коментари